TERMENI ȘI CONDIȚII


Utilizarea site-ului BITCOIN-INVEST reprezintă acceptul dumneavoastră în ceea ce privește termenii și condițiile de mai jos.

Articolele și materialele video publicate pe BITCOIN-INVEST au rol PUR INFORMATIV.

În ciuda naturii site-ului, informațiile apărute pe site nu reprezintă sfaturi financiare. Pentru orice decizie financiară importantă, consultați profesioniști autorizați.

Site-ul BITCOIN-INVEST are o sectiune de stiri si articole (in mare preluate de la partenerii nostrii media) si o sectiune de ICO-uri.

Pe site-ul nostru bitcoin-invest prezentăm și proiecte de investiții de tip Initial Coin Offering. ICO-urile sunt prin natura lor investiții high risk-high reward (eng: riscuri mari, recompense mari). Pentru a înțelege mai bine cum funcționează ICO-urile, găsiți mai multe informații mai jos.

Termenul de Initial Coin Offering (pe scurt ICO) este cea mai nouă formulă de strângere de fonduri pentru proiectele bazate pe blockchain – tehnologia care stă și la baza monedei bitcoin. Practic, dezvoltatorii de proiecte și criptomonede noi scot într-o fază de pre-vânzare fisele pe o piață de future.

Dezvoltatorii vând aceste monede la o fracțiune din prețul real estimat al monedei. Banii strânși în stadiul de ICO sunt folosiți de echipă pentru a finaliza și promova proiectul. Este o formulă de crowdfunding prin care dezvoltatorii reușesc să lanseze noi monede pe piață.

Pentru investitori, ICO-urile reprezintă o ocazie să intre pe piață, de obicei la prețuri minimale.

Fiecare ICO are trăsăturile și particularitățile sale. Procedura de finanțare este de obicei aceeași:

In perioada de ICO se ofera un numar de criptomonede spre vanzare la o fracțiune din prețul la care a fost evaluată criptomoneda.

Dezvoltatorii vând de obicei un număr limitat de criptomonede. Odată epuizate, dezvoltatorii pot să încheie perioada de vânzare înainte de termenul limită.

După ce ICO-ul a strâns finanțările necesare, monedele sunt trimise către investitori.

În mod ideal, criptomoneda este listată la schimburi și/sau burse de criptomonede, unde aceasta se vinde la prețul real pieței, care ar trebui să fie mai mare decât valoarea în ICO.

La fel ca orice investiție, achiziția de criptomonede prin ICO implică diferite riscuri, inclusiv acela de a pierde toți banii investiți, dacă proiectul nu se finalizează sau dacă moneda nu reușește să capteze piața și să fie adoptată de schimburi. Acestea sunt cele mai mari riscuri ale investițiilor în ICO. Este foarte important să studiați în detaliu oferta. În general, există indicatori și sisteme de scoruri pentru gradul de risc al proiectului.

Pentru că ideile/ produsele/afacerile finanțate prin ICO apar zilnic, Bitcoin-invest își propune să vă prezinte cât mai multe dintre ele.

Echipa noastră NU REALIZEAZĂ STUDII ÎN PROFUNZIME ȘI VERIFICĂRI ALE ECHIPELOR DE DEZVOLTATORI. Informațiile legate de investițiile în ICO nu reprezintă recomandări de investiții de niciun fel. Nu ne asumăm responsabilități în eventualitatea în care cititorii noștri decid să investească.

Atenție! Nici o informație apărută pe siteul bitcoin-invest nu reprezintă sfat financiar. Orice predicție economică sau analiză de preț este pur orientativă. Nici un analist nu vă poate garanta acuratețe de 100% a datelor furnizate.

Din cauza volumului de capital mic, piața criptomonedelor poate fi foarte volatilă comparativ cu bursa tradițională și în cazuri extreme supusă la manipulări.

Pentru siguranța dumneavoastră, nu tranzacționați mai mult decât vă permiteți să pierdeți.

CONSULTANȚĂ:

TOATE SERVICIILE ȘI/SAU PROIECTELE EXPUSE PE SITEUL BITCOIN-INVEST AU CARACTER INFORMATIV. ORICE ÎNȚELEGERE ÎNTRE BITCOIN-INVEST ȘI CLIENT VA FACE OBIECTUL UNUI CONTRACT COMERCIAL SEPARAT.

Politica de confidențialitate

Site-ul BITCOIN-INVEST nu colectează date personale, în afara celor oferite voluntar de utilizatorii site-ului pentru înscrierea la Newsletter-ul Aceste adrese nu vor fi niciodată vândute către terți sau folosite în alte scopuri decât cele menționate.

Orice tip de înscriere în baza noastră de date poate fi anulată în orice moment. Dacă întâmpinați probleme la dezabonare, ne puteți scrie pe adresa Noastra contact@bitcoin-invest.ro

Siteul bitcoin-invest folosește cookies. Datele sunt colectate automat în scopul monitorizării traficului pe site. Acestea vor fi folosite doar în scopul monitorizării traficului și creării de analize statistice.

Publicitate:

Termenii pentru publicitate se stabilesc de comun acord cu clienții site-ului, în funcție de nevoile și interesele acestora. Prețul unui banner poate varia în funcție de perioada, durata, dimensiunea și amplasarea acestuia pe site.

Pentru protecția clienților, suma pentru publicitate se percepe doar pe perioada în care site-ul este funcțional și activ.

Plata se face în bitcoin. Se acceptă și plata în fiat.